Blog

Voorproefje

14:40, 02 februari 2015
pasta spinazie

Ik zeg er nog niet te veel over, alleen dat ik samen met Studio Daad, Fotografie Marijn Olslagers en Daan Olislagers met een supergaaf kookboek bezig ben. De recepten zijn (grotendeels) van mij en Daan. De styling en vormgeving is in handen van Studio Daad.
Als voorproefje hier een recept.

Verdeel over grote borden spinazie, gesneden witlof, rucola of wat je maar aan licht bittere saladesoorten in huis hebt. Verdeel er dun gesneden bleekselderie en lente-uitjes in ringetjes over, alsook licht geroosterde walnoten, knapperig gebakken reepjes bacon, blokjes avocado (als je die hebt) en ontpitte tomaat in stukjes. Maak met de staafmixer een dressing van 150 gram roquefort, 1,5 dl zachte olie. zoals arachide, 2 eetlepels witte wijnazijn, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel suiker, zout en peper. Druppel wat dressing over de salade. Dien meteen op met boerenbrood met gezouten boter. Meer is voor dit feestmaal niet nodig.

2011

2010

Nieuws

Een prachtige herdruk!

Op veler verzoek een prachtige herdruk van 'Er was eens...'. Lees meer...

The making of Fake!

Altijd al willen weten hoe een boek tot stand komt? Kijk dan nu naar dit leuke filmpje dat Marijn Olislagers maakte. Lees meer...

Gratis e-boek van Haas!

Vanwege de Kinderboekenweek geven Gertie Jaquet, Gijs Sierman en Annemarie Bon je een gratis e-boek van Haas cadeau! Lees meer...

Vers van de pers

Maar liefst vijf nieuwe boekjes tegelijk vielen vandaag op mijn deurmat! En op alle vijf ben ik even trots! Lees meer...