Blog

Weer naar school met Haas!

07:51, 16 augustus 2018
weer naar school met Haas

​Vijf redenen om het nieuwe schooljaar in de onder- en middenbouw met de boeken van Haas te beginnen:

1. Kleuters komen vaak vol verhalen terug van vakantie. Je wilt ze natuurlijk de gelegenheid geven om hun ervaringen te delen. Met het project Reizen met Haas creëer je daar genoeg mogelijkheden voor. Een avontuurlijk project van 123 pagina’s rondom reizen, vriendschap en moed, aan de hand van het boek ‘En de groeten van Haas‘. Boordevol suggesties voor rekenen, taal en originele activiteiten – een project met extra veel bijlagen en spelmogelijkheden. Dit project hebben Gertie Jaquet en ik samen ontwikkeld. Een bijzonder lespakket waarbij er veel aandacht is aan de sociaal-emotionele ontwikkeling.

2. De zelfleesbundel 'Haas en zijn vrienden' biedt zes grappige zelfleesverhalen in oplopend AVI-niveau, van AVI-start tot en met AVI-M4. Heerlijk om na de vakantie in weg te duiken

3. De boeken van Haas en in het bijzonder 'Haas en zijn vrienden' sluiten perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek! Er is voor ieder wat wils. Denk ook aan het voorleesboek 'Haas in de stad' waarin alle vrienden ook een eigen avontuur beleven.

4. Bij de boeken van Haas hebben Gertie Jaquet en ik tal van lessuggesties en werkbladen ontwikkeld. Je kunt er ook 'Het lied van Haas' vinden, met muziek, tekst en een filmpje. Je kunt de werkbladen en lessuggesties onder de knop 'Werken en spelen met Haas' gratis downloaden.

5. Als je je abonneert op de gratis nieuwsbrief van Haas, eveneens onder de knop 'Werken en spelen met Haas' ontvang je enkele keren per jaar de nieuwsbrief van Haas, met een gratis werkblad, de laatste nieuwtjes en een prijsvraag waaraan alle kinderen kunnen meedoen.

2011

2010

Nieuws

Opruiming

Ideaal voor de schoolbiiiotheek. Nu met kwantumkorting: de 12+-boeken Love u 2 much, Oppassen, Een nieuw leven, Challenge en Niets meer te verliezen. Bij partijen vanaf 10 stuks nu voor slechts € 4,00 per stuk exclusief verzendkosten.

Gave lesbrief!

Ben je dan van 'Haas redt het bos'? Gertie Jaquet en ik hebben voor uitgeverij Moon een fijne lesbrief met werkbladen gemaakt bij dit boek. Lees meer...

Fake news

Fake! komt niet alleen uit in Rusland en Zuid-Korea, maar ook in Hongarije! Geen Fake news, echt waar.

Haas en zijn makers

We zijn er een hele tijd mee bezig geweest, maar daar is ie dan: een superleuk filmpje over de boeken van Haas. Lees meer...