Blog

Haas rules!

21:24, 14 mei 2020
Haas redt het bos

Haas is de lieveling van illustrator Gertie Jaquet en ondergetekende Annemarie Bon. We hebben samen al heel wat boeken gemaakt met Haas in de hoofdrol en ook hebben we veel lesmateriaal ontwikkeld. Voor Kleuteruniversiteit, maar ook voor onze fans. Zoek maar eens onder de knop 'Werken en spelen met Haas' hiernaast. We hebben zelfs een poppenkastvoorstelling rondom het boek 'Haas wil worteltjestaart'.
Deze zomer komt er weer een nieuw Haas-boek uit: 'Haas redt het bos'. Het is geschreven voor het corona-virus uitbrak, maar de thematiek is van alle tijden. We kijken erg naar dit boek uit.
Ben jij fan van Haas? Dan zijn eigen postzegels van Haas misschien ook iets voor jou?
postzegel
Kopieer deze illustratie, die Gertie Jaquet speciaal voor jou getekend heeft en upload hem bij Post.nl. Je kunt kiezen voor tien of honderd stuks.
En sorry, dat de afbeelding op zijn kop staat. Ik krijg hem niet gekeerd...

post

2011

2010

Nieuws

Opruiming

Ideaal voor de schoolbiiiotheek. Nu met kwantumkorting: de 12+-boeken Love u 2 much, Oppassen, Een nieuw leven, Challenge en Niets meer te verliezen. Bij partijen vanaf 10 stuks nu voor slechts € 4,00 per stuk exclusief verzendkosten.

Gave lesbrief!

Ben je dan van 'Haas redt het bos'? Gertie Jaquet en ik hebben voor uitgeverij Moon een fijne lesbrief met werkbladen gemaakt bij dit boek. Lees meer...

Fake news

Fake! komt niet alleen uit in Rusland en Zuid-Korea, maar ook in Hongarije! Geen Fake news, echt waar.

Haas en zijn makers

We zijn er een hele tijd mee bezig geweest, maar daar is ie dan: een superleuk filmpje over de boeken van Haas. Lees meer...