Blog

Stoere Steffie bij de dino's

09:12, 21 april 2022
Stoere Steffie bij de dino's

Als je kinderen vraagt naar welke tijd ze het liefste terug willen, dan is dat negen van de tien keer: de tijd van de dino's. Gelukkig kan Steffie met de tijdmachine van Rinus in de tijd reizen. Ze beleeft een spannend avontuur. Maar dan neemt ze per ongeluk een ei mee. Daar komt een dinootje uitgekropen. Wat moet ze daar nu mee?

Dit deeltje is evenals de voorgaande drie delen prachtig geïllustreerd door Marja Meijer. Het verschijnt in augustus.

Nieuws

Op de radio

Vanwege mijn nieuwe boek '365 dingen om te doen met je kleinkind' was ik te gast bij RTV Utrecht bij het programma 'Aan Tafel'. Je kunt het hier terugluisteren: https://bit.ly/3iDTRbu

Vers van de pers

Anderhalf jaar geleden werd Fenne geboren en werd ik oma. Ik kon niet wachten om leuke dingen met mijn kleinkind te gaan ondernemen. Daarom ben ik me maar vast gaan uitleven op papier. Het boek '365 dingen om te doen met je kleinkind' is daarvan het resultaat. Prachtig ontworpen en geïllustreerd door mijn schoondochter Marloes van Dijk (Studio Daad). Zó blij mee!

Top 5 uitgeleende boeken

Mijn boeken kun je bij de openbare bibliotheek lenen. Dit was in 2021 de top tien van mijn meest uitgeleende boeken. Er zitten veel boeken voor groep 3 bij, omdat die uitleningen ondanks de sluiting van de bibliotheken vooral doorgang vonden. 1. ik eet je op 2. pas op sis! 3. een mop is top 4. Het geheim van Mees en Merel 5. De kleine zeemeermin 6. Er was eens 7. Kom mee naar mijn tuin 8. aan zee 9. naar het bos 10. Hiep hiep haas