Blog

Stoere Steffie bij de dino's

09:12, 21 april 2022
Stoere Steffie bij de dino's

Als je kinderen vraagt naar welke tijd ze het liefste terug willen, dan is dat negen van de tien keer: de tijd van de dino's. Gelukkig kan Steffie met de tijdmachine van Rinus in de tijd reizen. Ze beleeft een spannend avontuur. Maar dan neemt ze per ongeluk een ei mee. Daar komt een dinootje uitgekropen. Wat moet ze daar nu mee?

Dit deeltje is evenals de voorgaande drie delen prachtig geïllustreerd door Marja Meijer. Het verschijnt in augustus.

Nieuws

Stoere Steffie

Bewijs geleverd dat Stoere Steffie populair is. Twee titels zijn herdrukt: 'Stoere Steffie en de tijdmachine' en 'Stoere Steffie en de stinkende stad'. Illustrator Marja Meijer en ik zijn er superblij mee!

Top tien meest uitgeleende boeken

Mijn boeken kun je bij de openbare bibliotheek lenen. Dit was over 2021 de top tien van mijn meest uitgeleende boeken. Het betrof eigenlijk alleen boeken voor groep 3. 1. ik eet je op 2. pas op sis! 3. een mop is top 4. Het geheim van Mees en Merel 5. Naar het bos 6. Aan zee 7. De kleine zeemeermin 8. Kom mee naar mijn tuin 9. Haas en zijn vrienden 10. Hiep hiep Haas

Op de radio

Vanwege mijn nieuwe boek '365 dingen om te doen met je kleinkind' was ik te gast bij RTV Utrecht bij het programma 'Aan Tafel'. Je kunt het hier terugluisteren: https://bit.ly/3iDTRbu