Stoere Steffie bij de dino's

Jaar: 2022

Uitgeverij: Kluitman

ISBN: 9789020677737

Illustraties: Marja Meijer

Boekbeschrijving

Stoere Steffie bij de dino's Steffie wil dolgraag echte dino's zien. Met moeite lukt het haar om Rinus over te halen om haar die lange tijdreis te laten maken, Maar is dat wel een goed idee? Ze heeft nog nooit zo'n lange tijdreis gemaakt en dino's zijn heel gevaarlijk! Daar komt ze al snel achter als ze op de rug van een mosasaurus terechtkomt met lange rijen scherpen tanden. Ze wil meteen naar huis terug, maar door het zeewater doet haar alarmhorloge het niet. Wat nu?

Recensies

Een spannend verhaal om te lezen of voor te lezen. Zowel de lezer, luisteraar als de verteller zullen hier veel plezier aan beleven. Het is leuk, spannend, een tikkeltje eigenwijs en met een subtiele verwijzing naar de huidige klimaat problematiek. De illustraties vullen het verhaal mooi aan.
[Frico Sijbrandi, Bazarow]

Een avontuurlijk kinderboek waarin stoere Steffie met een tijdmachine naar de dinotijd gaat. Ze landt op een zeemonster met scherpe tanden. Ze drukt meteen om de knop om terug te keren, maar die doet het niet. Nu moet ze alles zelf op zien te lossen bij de dino's. Vlot en levendig geschreven. Annemarie Bon ('s-Hertogenbosch, 1954) is een zeer bekende Nederlandse schrijver en jeugdauteur. Ze schreef meer dan zestig boeken. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Stoere Steffie’. Met eenvoudige grappige gekleurde illustraties. AVI E4. Voor beginnende lezers vanaf 7 jaar..
[NBD-Biblion]

Nieuws

pas op, sis!

De vierde druk is alweer verschenen van 'pas op, sis!', maar nu met een vernieuwd omslag, Geschikt voor beginnende lezers. Ik kijk ernaar uit dat mijn kleinkind Fenne leert lezen. Ik heb een hele bieb met zelfgeschreven boekjes voor haar.

Naar Boedapest

Een eervolle uitnodiging: ik ben eind september te gast op het International Book Festival in Hongarije vanwege mijn boek 'Fake!' (geïllustreerd door Wendy Panders) dat onder andere in het Hongaars vertaald is. Wordt vervolgd!

Weer leverbaar!

'365 dingen om te doen met je kleinkind' was uitverkocht. Gelukkig ligt het nu weer in de winkel. Alweer de derde druk in één jaar tijd. Het is het ideale aankondigingscadeau voor aanstaande ouders om er hun ouders mee te verrassen!

Stoere Steffie

Bewijs geleverd dat Stoere Steffie populair is. Twee titels zijn herdrukt: 'Stoere Steffie en de tijdmachine' en 'Stoere Steffie en de stinkende stad'. Illustrator Marja Meijer en ik zijn er superblij mee!

Top tien meest uitgeleende boeken

Mijn boeken kun je bij de openbare bibliotheek lenen. Dit was over 2021 de top tien van mijn meest uitgeleende boeken. Het betrof eigenlijk alleen boeken voor groep 3. 1. ik eet je op 2. pas op sis! 3. een mop is top 4. Het geheim van Mees en Merel 5. Naar het bos 6. Aan zee 7. De kleine zeemeermin 8. Kom mee naar mijn tuin 9. Haas en zijn vrienden 10. Hiep hiep Haas