Stoere Steffie bij de dino's

Jaar: 2022

Uitgeverij: Kluitman

ISBN: 9789020677737

Illustraties: Marja Meijer

Boekbeschrijving

Stoere Steffie bij de dino's Steffie wil dolgraag echte dino's zien. Met moeite lukt het haar om Rinus over te halen om haar die lange tijdreis te laten maken, Maar is dat wel een goed idee? Ze heeft nog nooit zo'n lange tijdreis gemaakt en dino's zijn heel gevaarlijk! Daar komt ze al snel achter als ze op de rug van een mosasaurus terechtkomt met lange rijen scherpen tanden. Ze wil meteen naar huis terug, maar door het zeewater doet haar alarmhorloge het niet. Wat nu?

Recensies

Een spannend verhaal om te lezen of voor te lezen. Zowel de lezer, luisteraar als de verteller zullen hier veel plezier aan beleven. Het is leuk, spannend, een tikkeltje eigenwijs en met een subtiele verwijzing naar de huidige klimaat problematiek. De illustraties vullen het verhaal mooi aan.
[Frico Sijbrandi, Bazarow]

Nieuws

Op de radio

Vanwege mijn nieuwe boek '365 dingen om te doen met je kleinkind' was ik te gast bij RTV Utrecht bij het programma 'Aan Tafel'. Je kunt het hier terugluisteren: https://bit.ly/3iDTRbu

Vers van de pers

Anderhalf jaar geleden werd Fenne geboren en werd ik oma. Ik kon niet wachten om leuke dingen met mijn kleinkind te gaan ondernemen. Daarom ben ik me maar vast gaan uitleven op papier. Het boek '365 dingen om te doen met je kleinkind' is daarvan het resultaat. Prachtig ontworpen en geïllustreerd door mijn schoondochter Marloes van Dijk (Studio Daad). Zó blij mee!

Top 5 uitgeleende boeken

Mijn boeken kun je bij de openbare bibliotheek lenen. Dit was in 2021 de top tien van mijn meest uitgeleende boeken. Er zitten veel boeken voor groep 3 bij, omdat die uitleningen ondanks de sluiting van de bibliotheken vooral doorgang vonden. 1. ik eet je op 2. pas op sis! 3. een mop is top 4. Het geheim van Mees en Merel 5. De kleine zeemeermin 6. Er was eens 7. Kom mee naar mijn tuin 8. aan zee 9. naar het bos 10. Hiep hiep haas